Tomo zahájil jeseň vo veľkom štýle

Nástrahy a návnady z prvotriednych surovín
Jeseň začala, pre mňa najkrajšia časť rybárskej sezóny. Nelenil som a vybehol som na 12 hodinový lov aj s kamarátom Romanom Hráškom na našu miestnu vodu. Išli sme s cieľom uloviť kapra 10+, samozrejme z každého kapra by som mal radosť. Od 06.00 ráno sme už boli na mieste. Rýchlo sa vybaliť, rozbaliť tábor a lov sa mohol začať. Ale čo dať pod háčik? Odpoveď je jasná, na jeden prút strawberry sólo guličku 18mm plus pva a na druhý red monstrum 18mm sólo plus do pva pár guličiek rovnakého druhu.
 
Prvá ryba prišla na obed v podobe pomalej jazdy, krásny súboj, netrvalo dlho a bol v podberáku, nesmierna radosť. Rybe zachutila 🍓🍓🍓 jahodka 13kg a 91cm. Na rybe bolo vidno že, už videla dákych rybárov, ústa mala už poznačené. Tak sme ju ošetrili, urobili zopár fotiek a pustili späť do vody. Nech urobí radosť aj niekomu inému.
 
Veľmi ma potešila prvá ryba na začiatok, splnená cieľová ryba, úplná bomba, čo viac si môžem priať. Ale to som netušil čo ešte príde. Bam 💣💣💣 V podvečerných hodinách jazda ale neskutočná, vlasec odvíjalo ako šialené, nevedel som ho zastaviť. Šialené, taká silná ryba uff, netušil som čo za rybu sa skrýva pod hladinou. 40 minút som bojoval s obrovskou silou, kamarát Roman bol presvedčený o tom že, to bude amur. No nebol, bol to obrovský tučný šupík, strašná bomba. Taktiež si ďobol sólo strawberry 18mm.
Kaprík o váhe 17,5kg a dĺžke 92cm. Bol širší ako dlhší 😄 neskutočné. Parádna ryba. Za mňa top deň. A môj deň na rybách sa skončil rozprávkovo. Čo dodať, tieto gule majú gule.
 
Za massivebaits Tomo Orlík
hore